Leg uw AVG-zorgen neer bij de OPTIEKadviseurs®

Op 25 mei 2018 wordt de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Deze nieuwe wetgeving heeft sterke gevolgen voor u als zelfstandig optiekondernemer, want medische persoonsgegevens vallen in deze wetgeving onder de verzwaarde groep. OPTIEKadviseurs® begrijpt dat u al druk genoeg bent met het werk in en aan uw winkel en heeft daarom in samenwerking met hun partners een AVG-paraplu ontwikkeld om u te ondersteunen bij het AVG-proof maken van uw onderneming. 

OPTIEKadviseurs® biedt drie verschillende pakketten aan. De mate van begeleiding tijdens het AVG-proces kunt u zelf bepalen. Op deze manier voorkomt u op een eenvoudige manier hoge boetes en kunt u uw klant zijn privacy garanderen.

‘Doe-het-zelf’ AVG-pakket

OPTIEKadviseur De Raadgevers heeft een uitgebreid ‘doe-het-zelf’ AVG-pakket ontwikkeld waarmee u stapsgewijs door uw AVG-handelingen geleid wordt. In dit pakket zit het stappenplan, de benodigde formulieren én heeft u rechtstreeks toegang tot een persoonlijke telefonische begeleiding bij de implementatie van het pakket in uw onderneming.

‘Optiek AVG PPO’-pakket

Dit pakket is additioneel op het ‘doe-het-zelf’ pakket en biedt u een vaste externe Privacy Protection Officer, die u niet alleen ondersteunt bij het AVG-proof maken van uw bedrijf, maar u ook duurzaam zal ondersteunen bij uw AVG-verantwoordelijkheden.

AVG Website Check voor Optiek

Is uw optiekwebsite al ‘AVG-proof’? En weet u al wat u nog voor 25 mei 2018 moet regelen om aan alle AVG-eisen te voldoen met betrekking tot uw website? OPTIEKadviseurs® checkt graag uw hele website op alle benodigde onderdelen.

Bestellen kan via www.optiekadviseurs.nl/avg-bestel

Meer informatie

www.optiekadviseurs.nl/