Licentieovereenkomst tussen Safilo en Kate Spade vernieuwd

Safilo, een wereldwijde leider in het ontwerp, de productie en distributie van brillen, en Kate Spade New York, het wereldberoemde lifestyle merk, hebben gezamenlijk aangekondigd dat zij hun wereldwijde licentieovereenkomst vernieuwen. De overeenkomst loopt nu tot 30 juni 2026.

“De langdurige relatie met Kate Spade, die begon in 2000, is een succesverhaal gezien de groei en uitbreiding van het merk in de brillensector, waardoor het vandaag een leider is in het hoge segment, vooral in Noord-Amerika, wat de grootste markt is voor de brillen van dit merk.”

“De collecties worden zeer gewaardeerd door onze klanten. Door de toenemende mate positieve business, genereert het zowel optische als zonneframes”, zegt Angelo Trocchia, CEO van Safilo Group. “De sterke resultaten die in de loop der jaren met de Kate Spade’s eyewear collectie zijn behaald en het aanzienlijke potentieel van het merk in de VS en op andere markten waaronder Azië, vertegenwoordigen een verdere mogelijkheid voor ons om het bedrijf te laten groeien.”

“We zijn zeer verheugd om onze langdurige samenwerking met Safilo voor de eyewear van Kate Spade New York voort te zetten,” zegt Anna Bakst, CEO en Brand President van Kate Spade New York. “Eyewear is emotie … Een persoon draagt ​​vaak een bril om hun stijl en stemming uit te drukken. Door onze Safilo-samenwerking te vernieuwen, gezien hun expertise in de brillenmarkt, kijken we ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van spannende en innovatieve brilkeuzes. ”

Meer informatie

www.investors-en.safilogroup.com

 

Tags: