Line Art Charmant: Schoonheid die je ziet en voelt

Line Art is de premium brillencollectie voor zelfverzekerde, elegante vrouwen die met hun bril uitdrukking geven aan hun individualiteit en voortreffelijke smaak op het gebied van mode en accessoires. Geïnspireerd door de harmonie en geest van muziek, maken het prachtige design, de ongeëvenaarde lichtheid en het comfort de Line Art monturen volstrekt uniek.

Aria, het debuut van de nieuwe Line Art designlijn 

Bijzondere veerdesigns zijn een echt Line Art kenmerk. In de vier nieuwe modellen is dit ontwerpkenmerk op een uitstekende manier toegepast. Enerzijds in twee mooie, randloze Vivace-monturen met strass steentjes op de veren. Anderzijds in de gloednieuwe Aria-designlijn, die zijn debuut viert. Volgens de muzikale inspiratie van Line Art, bestaan de Aria veren uit zacht gebogen lijnen en een ring die de schoonheid en symmetrie van een melodie uitdrukken.

Chique juwelen look

Deze prachtige Line Art bril uit de Aria-lijn maakt een minimalistische eerste indruk, maar de sierlijke veren zorgen voor een spannend contrast. De slanke, licht gebogen lijnen van Excellence Titan lopen door een filigraan ring en geven de bril een chique juwelenlook. Levendige goud- , wijn- en marine-tinten zijn te vinden op de neusbrug en de tweekleurige veren. Deze hoogwaardige bril biedt de hele dag door maximaal comfort en is een stijlvol accessoire.

XL 2156 WI

Of het nu voor zaken of privé is, dit charmante Aria montuur met volledige rand zal elke look verbeteren. Gekleurde details accentueren de vlindervorm van het voorstuk, de oortips en de sierlijke veren. Het kubusvormige accent is discreet bevestigd aan de randen. Gedurfde, tweekleurige tinten onderstrepen de hoge Line Art-kwaliteit.

XL 2157 BK

Smaakvol Glamour

Dit opvallende Vivace-model combineert cool understatement met smaakvol glamour. Het randloze voorstuk laat het gezicht van de drager stralen dankzij het charmante cat-eye profiel. De veren zijn opvallend en verfijnd: een paar slanke lijnen van Excellence Titan omsluiten een rij kristalheldere strass steentjes. Intense kleuren en kleurcontrasten verfraaien en verrijken deze elegante bril.

XL 2162 SI

Met een Line Art montuur bent u altijd goed gekleed. Deze Vivace bril is geen uitzondering op de regel. De lichtheid van Line Art komt tot uiting in het gewichtloze gevoel, de fijne, hoekige randen en de sierlijke Excellence Titan veerlijnen. Ronde decoratieve elementen, in twee verschillende tinten, die in het midden van de veer zweven, zorgen voor individualiteit en verfijning. De kleuren van het montuur en de stenen zijn prachtig op elkaar afgestemd.

XL 2163 BR

Meer informatie

www.charmant.com

Tags: