Lizzy van der Ligt ontwerpt exclusieve brillenkoordjes-lijn met Sunny Cords

Het Nederlands-Australische merk Sunny Cords heeft begin dit jaar de handen ineengeslagen om samen met stylist en influencer Lizzy van der Ligt een exclusieve lijn brillenkoordjes te ontwerpen. De collectie bestaat uit 5 unieke koordjes die ieder een aspect van Lizzy’s leven weerspiegelen. 

Voor deze zomerse collectie is Sunny Cords naar Ibiza gevlogen om wat zonnige dagen met de kleurrijke Lizzy van der Ligt door te brengen. Het merk en de influencer nemen u mee op een zomers droomavontuur en laten zien hoe de altijd drukke Lizzy haar tijd op het eiland doorbrengt als moeder, geliefde en zakenvrouw. Maak kennis met deze (zonne)brillenkoordjes van de exclusieve Sunny Cords x Lizzy van der Ligt collectie. De collectie is zo divers dat uw favoriet voor deze zomer er zeker bij zit!

Over de collectie

Lizzy heeft een exclusieve collectie van 5 koordjes ontworpen waarbij ieder koordje een andere kant van haar laat zien: moederschap, liefde, ondernemerschap, reizen en me-time!
Ga voor een instant vakantiegevoel met het boho-chic koordje, die je qua gevoel meeneemt naar Lizzy’s favoriete eiland Ibiza. Kies voor kleurrijk met de regenboog must-have uit de collectie: een ode aan kinderlijk plezier en een perfect koord bij een zomerse look. Heeft u een druk leven & bent u net als Lizzy always on the go? Met het gouden koordje met chique zoetwaterparels raakt u uw bril in ieder geval niet kwijt tijdens een drukke dag, een échte eye-catcher!
Verder heeft de collectie nog een bijzonder item dat bestaat uit 3 losse kettingen wat daarmee op verschillende manieren te dragen is óf waarvan je er een kunt weggeven. Én als laatste – helemaal in festivalstijl – een zomerse bandana-look koord die ook los te dragen is als sieraad.

Tags: