Maak kennis met SPY+ van Bobo’s Eyewear

SPY +, geboren in 1994 in San Diego, komt voort uit de verschillende culturen van de Californische jeugd.

Dragers van SPY+ zijn makers, de buitenbeentjes, originals, visionairs en iconen. Zij uiten zich op verschillende manieren. Ze zijn onbeheerst, maar niet onbeheersbaar. Onbezonnen, individualistisch, hun mensen zijn de vertegenwoordigers van de positieve acties. Ze zijn de early adapters van nieuwe ideeën. Ze leven grotendeels in het nu, maar ze zijn altijd op zoek naar wat ze daarna kunnen doen.

Missie en visie van SPY+

“Ons eindeloze streven naar positieve culturele evolutie wordt gesymboliseerd door tools die een grote impact hebben op hoe jij de wereld ziet. Onze roeping is om de beste producten te bouwen die de persoonlijke uitdrukking per individu versterken voor zo veel mogelijk mensen. Wij zijn een design-gedreven merk. We dagen de gemeenschappelijke idealen van de status quo uit en omarmen het mysterieuze, excentrieke en revolutionaire. We zijn kampioenen van originaliteit, en de producten die we maken zijn dat ook symbolen van pure vrijheid om jezelf te zijn.”

Bobo’s Eyewear & SPY+

SPY+ is de nieuwe aanwinst van Bobo’s Eyewear en met trots gaan ze deze aanbieden aan hun klanten. Eva van Arnhem komt met plezier het merk introduceren. Je kunt haar bereiken op +31(0)6 24 20 89 05.