Maison Nathalie Blanc presenteert haar merk Monsieur Blanc, exclusief voor mannen

Ontdek het nieuwe merk Monsieur Blanc exclusief voor mannen, van het luxueuze en Franse brillenmerk Maison Nathalie Blanc.

Het gezicht van de nieuwe collectie is danser Hugo Marchand, ster van de nieuwe generatie van het Parijse Opera Ballet. Hij belichaamt de moderne en verfijnde man perfect. De monturen zijn even mannelijk en karaktervol als delicaat en elegant. De collectie bestaat uit 16 modellen die esthetische en intellectuele durf combineren, die een sterke boodschap overbrengen en Franse uitmuntendheid vertegenwoordigen. Deze collectie is namelijk volledig gemaakt in Frankrijk, in de Jura en Normandië, het nest van de Franse brillenindustrie. Monsieur Blanc combineert vakmanschap met geavanceerde productiemethoden, waarbij hij een scala aan rijke materialen, gedurfde vormen en een uitbundige houding omarmt om een vervaardigde bril te creëren die op elegante wijze de eigenschappen van mannen laat zien. Om haar creaties opnieuw uit te vinden, besloot de ontwerpster Nathalie Blanc om met verschillende materialen te werken, zoals Japans acetaat, Mazzucchelli-acetaat, metaal en volledig nieuwe 3D-monturen met pootjes in bètitanium.

De 3D-frames zijn gemaakt van biobased materialen en zijn samengesteld uit 70% ricinusolie. 3D biedt de klant een bril aan die licht, hypoallergeen en temperatuurbestendig is. De op maat gemaakte Japanse bèta-titanium veren zijn lichtgewicht, sterk maar ook flexibel en verstelbaar. Dit geeft het montuur een mooi design en comfort voor de individualiteit van elk gezicht.

Meer informatie

www.nathalieblancparis.com