Marc by Marc Jacobs stelt LE zonnebrillen voor

Marc by Marc Jacobs Eyewear stelt een nieuwe “limited edition” frame voor dat een perfecte aanvulling is voor de Cruise collectie van 2014.

De levendige, op de jaren ’80 gebaseerde, vierkante zonnebrillen uit kunststof creëren een chic statement met een ongebruikelijke houding.

Deze draagbare, ultrakleurrijke Marc by Marc Jacobs zonnebrillen dragen een accent van speelse grafische patronen die doen terugdenken aan de iconische motieven van de nieuwste accessoires van het merk.

De bijhorende transparante koker springt in het oog en beschermt de bril zonder de onderscheidende kenmerken te verbergen. Het schoonmaakdoekje omhelst eveneens hetzelfde exclusieve patroon van de zonnebril.

De nieuwe zonnebrillen (mod. MMJ 335/N/S) zijn vanaf nu beschikbaar in het zwart, ruby pink en indigoblauw en zijn te vinden in Marc by Marc Jacobs boutiques, high-end opticiens en de betere department stores. De Marc by Marc Jacobs collectie van zonnebrillen en optische Brillen worden geproduceerd en verdeeld door Safilo Group.

Voor meer info: www.safilo.com