Marchon Eyewear en Converse ondertekenen exclusieve licentieovereenkomst!

Vandaag (2 oktober) maakten Marchon Eyewear, Inc., een van de grootste fabrikanten en distributeurs van kwalitatieve brillen en zonnebrillen ter wereld, en Converse Inc., het iconische Amerikaanse merk voor kleding en schoenen, bekend dat ze een exclusieve wereldwijde licentieovereenkomst zijn aangegaan voor de lange termijn.

De nieuwe collecties brillen en zonnebrillen die in het kader van deze samenwerking worden ontworpen, zullen vanaf januari 2021 wereldwijd op de markt worden gebracht. De nieuwe brillen zijn geïnspireerd op de legendarische schoenen van het merk, met name de Chuck Taylor All Star en Pro Leather, en zijn voorzien van herkenbare motieven en ontwerpdetails zoals de ‘All Star’-patch en het ‘Star Chevron’-logo.

“Marchon is heel enthousiast over de samenwerking met Converse, een iconisch merk dat al jarenlang een uitstekende reputatie heeft in de kleding- en schoenenbranche,” zei Nicola Zotta, President en CEO van Marchon Eyewear. “We kijken ernaar uit om unieke brillencollecties te ontwerpen die de stijl en authenticiteit van Converse belichamen en ook deel uitmaken van de groei en het erfgoed van het merk.

“Het verheugt ons om onze samenwerking met Marchon Eyewear aan te kondigen,” aldus Jon Tappan, VP/GM Apparel & Accessories bij Converse. “We zijn bezig de accessoirekant van het bedrijf te versterken en weten dat Marchon’s expertise op het gebied van brillen een aanvulling en verbetering biedt op/van onze eigen inspanningen om producten te maken die voldoen aan de behoeften van onze klanten en waarmee ze tegelijkertijd uitdrukking geven aan hun eigen stijl.”

De nieuwe brillencollectie zal wereldwijd verkocht worden bij geselecteerde brillen- en zonnebrillenzaken, en online via eyeconic.com