Marchon heeft nieuwe CEO: Thomas Burkhardt

VSP Vision™ heeft aangekondigd dat Thomas Burkhardt is gepromoveerd tot president van Marchon Eyewear, Inc.,.
Burkhardt was hiervoor Chief Marketing Officer van Marchon en Senior Vice President van Global Brands, Marketing en Design. 

“Thomas heeft de ervaring en een bewezen staat van leiderschap gedurende zijn 25 jaar werkzaam zijn in de consumentenmarkt”, aldus Franklin. “Sinds hij in 2016 bij Marchon kwam, heeft hij gezorgd voor strategische focus, wat heeft geleid tot een recordgroei. Thomas is de juiste leider om te zorgen voor blijvend succes voor de organisatie, zowel in de VS als internationaal.”

Burkhardt volgt Nicola Zotta op, die Marchon leidde van 2016 tot mei 2022. Voordat hij bij Marchon kwam was Burkhardt vice-president van wereldwijde marketing voor Coty, Inc., waar hij de Calvin Klein-parfum- en cosmeticalicentie leidde. Hij heeft ook verschillende senior marketingfuncties gehad bij Procter & Gamble in Duitsland, het VK en Zwitserland. 

“Ik voel me vereerd en krijg energie van de mogelijkheid om het volgende tijdperk van Marchon, zijn merkenportfolio van brillen van wereldklasse en zijn gepassioneerde wereldwijde organisatie te leiden”, aldus Burkhardt. “Als we naar de toekomst kijken, staat ons team klaar om onze klanten te helpen meer te bereiken en onze missie waar te maken om mensen over de hele wereld te helpen beter te zien, er beter uit te zien en zich beter te voelen.”

Tags: