Marchon verwelkomt nieuwe vertegenwoordiger voor Liu Jo en Victoria Beckham in Zuid-Nederland

Marchon Eyewear is verheugd een nieuwe, enthousiaste collega voor te stellen die onlangs is begonnen als vertegenwoordiger voor de modemerken Victoria Beckham en Liu Jo in rayon Zuid Nederland. Een nieuw gezicht is het niet, voor sommigen zelfs een oude bekende: Dimitra Kotsolaki.

“Hallo allemaal,

Met heel veel plezier heb ik tien jaar geleden vier jaar lang voor Marchon gewerkt. Toen ik zes jaar geleden zwanger werd van mijn zoontje heb ik ervoor gekozen om voor hem te gaan zorgen en ben ik gestopt met werken. Nu mijn dochtertje ondertussen ook vier jaar oud is en beide kindjes dus naar school gaan, wilde ik heel graag weer aan het werk. Ik miste de optiek!

Met Saskia, de vertegenwoordigster die ik vervang, heb ik altijd een hele goede band gehouden en we hebben nog regelmatig met elkaar afgesproken. Saskia wilde graag stoppen met werken om meer van haar kleinkinderen te gaan genieten.

Ik ben dus heel blij en dankbaar dat ik weer terug ben bij de Marchon-familie en hoop jullie allemaal snel (weer) te zien!

Liefs Dimitra”

Sales representative Victoria Beckham, Liu Jo, Marni, Chloé
[email protected] | +31(0)6 211 011 22 | www.marchon.com

Tags: