mark’ennovy wordt onderdeel van Eureka

mark’ennovy is sinds kort onderdeel van Eureka, een wereldwijd geïntegreerd optiekbedrijf dat zich richt op ooggezondheid, inclusief specialty lenzen. Door samen in oogheelkunde te investeren, willen de bedrijven van Eureka de vooruitgang in gespecialiseerde oogzorg te versnellen. Ze kenmerken zich dan ook door een sterk innovatie- en groeipotentieel.
mark’ennovy is 25 jaar geleden opgericht door Georges Sarrouf en heeft sindsdien een sterke naam opgebouwd met hoogwaardige, op maat gemaakte zachte contactlenzen. Als onderdeel van Eureka kan mark’ennovy zich nog beter te positioneren om klanten nog beter van dienst te zijn met een breder portfolio van innovatieve producten.

 

Het bedrijf geeft aan dat al hun activiteiten en kantoren hetzelfde blijven. Ook het team verandert niet. mark’ennovy streeft ernaar dezelfde service, ondersteuning en productkwaliteit te blijven bieden en dat het enige dat de klant zal merken het bredere aanbod van specialty lenzen is. Positieve stap dus voor mark’ennovy!