Optitrade Oogmeetweken: ondersteuning bij zichtbaarheid en het maken van impact

Wie bent u zonder een blik op de toekomst? Of beter gezegd: wat is uw bedrijf zonder visie op wat komen gaat? Er is zoveel data beschikbaar, waarbij het draait om bij de juiste personen impact te maken en zichtbaar te zijn. In een wereld vol afleidingen is het cruciaal om top of mind te blijven bij zowel bestaande als toekomstige klanten. Regelmatige oogmetingen dragen bij aan betere leerprestaties en persoonlijke ontwikkeling, wat het belang van deze campagne onderstreept. De nieuwe generatie weet het al: succes is alleen weggelegd voor bedrijven die goed zichtbaar zijn. Verbreed uw blik en bereik uw klanten (of toekomstig personeel)!

 

Van 2 september t/m 12 oktober nodigt u bij deelname uw klanten en prospects persoonlijk uit voor oogmetingen. Dit biedt een unieke kans om uw optiekzaak te profileren en een sterke band op te bouwen met uw klanten. Tijdens deze periode zullen 100 zelfstandige opticiens lokaal zichtbaar zijn, wat zorgt voor een verhoogd winkelverkeer en collectief bewustzijn over het belang van oogzorg. Dit is hét moment om als toekomstgerichte ondernemer mee te doen! De Oogmeetweken helpen u om als vertrouwde bron voor oogzorg bekend te staan. Met innovatieve modellen en krachtige marketingmaterialen creëert Optitrade een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Doe mee, maak impact en zorg ervoor dat uw klanten altijd scherp zien.

Verbreed uw blik, bereik uw klanten en maak impact

Neem contact op met Robyn Gilsing via +31 6 30521137 om een plan op maat te laten maken, dat de meeste impact maakt in uw regio. Voor meer informatie kunt u terecht bij Optitrade via: [email protected]

VOOR MEER INFO: www.optitrade.nl/oogmeetweken-2024