Meld u aan voor het NCC 2008

Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan. Op 16 en 17 maart 2008 vindt in Veldhoven het Nederlands Contactlens Congres van 2008 plaats.
Veel van uw collega’s hebben zich al ingeschreven maar misschien u nog niet.
Schrijf u daarom vandaag nog in1

Inschrijven
U kunt zich inschrijven via www.ncc2008.nl. Bent u lid van de ANVC of OVN houdt dan uw relatienummer bij de hand. Er is een speciaal tarief voor leden van de ANVC en OVN.

Programma
Het programma is dit jaar uitgebreider dan ooit met veel interessante onderwerpen gepresenteerd door sprekers uit binnen- en buitenland. Alle informatie over de lezingen en de sprekers kunt u vinden in het programmaoverzicht.

Feestavond
Op zondag 16 maart vindt er ’s avonds een fantastisch feest plaats. Na een uitstekend diner vindt er een spetterend optreden plaats van een band van wereldformaat. Binnenkort hoort u hier meer over maar wij kunnen u alvast verklappen dat dit een avond zal worden om nooit meer te vergeten. U kunt zich aanmelden voor deze avond tijdens het registeren op de site.

Expositie leveranciers
Natuurlijk is er ook deze editie weer een uitgebreide expositie van de contactlensleveranciers. U kunt zich laten informeren over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Vooral voor dit laatste moet u beslist het NCC 2008 bezoeken. Zonder uit de doeken te doen wat, kunnen we u nu al melden dat er op het NCC 2008 een aantal nieuwe producten geïntroduceerd zullen gaan worden. Een extra reden om naar het NCC 2008 te komen.

Aanmelding & kosten
Ondanks een veel uitgebreider en internationaal programma is het gelukt om u voor een aantrekkelijke prijs te kunnen laten deelnemen aan hét contactlensevenement van Nederland. Aanmelding kan via deze website. Op deze website vindt u ook uitgebreide programma informatie en alle nieuwsfeiten over het NCC 2008.

Locatie en overnachten
Het congres wordt gehouden in NH Koningshof te Veldhoven. Naast een schitterende congresaccommodatie beschikt het over een hotel met veel kamers. Gezien het uitgebreide programma verwachten we een grote (internationale) opkomst. Daarom hebben we Hotel Van der Valk als back-up ingeschakeld. Er zal een pendeldienst rijden tussen het Van der Valk hotel in Gilze-Rijen en het congres. Het schema en dergelijke kunt u straks terugvinden op de website en in het programmaboek dat u krijgt uitgereikt op de congresdag.

Dit congres wordt mogelijk gemaakt door de NAC (Nederlandse Associatie van Contactlensleveranciers) i.s.m. de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging voor Contactlensspecialisten).