Menicon introduceert: Miru 1day UpSide multifocal

Menicon heeft afgelopen week de nieuwste aanwinst binnen hun Miru-assortiment geïntroduceerd: Miru 1day UpSide multifocal. Een multifocale uitvoering van hun siliconen hydrogel daglens.

Miru 1day UpSide multifocal

Miru 1day UpSide multifocal onderscheidt zich door middel van het unieke Neuro Adaptive Design. Dit zorgt voor een laag amplitudeverloop wat leidt tot een vloeiende transitie tussen de verschillende zones. Voor consumenten betekent dit een snellere gewenning. Zowel nieuwe dragers zullen dit ervaren, maar ook bestaande sferische lensdragers die toe zijn aan leesondersteuning. Ook maakt het Neuro Adaptive Design het schakelen tussen bril en contactlenzen makkelijker dankzij een brede transitiezone. Deze lenzen zijn dus ook zeer geschikt voor dual wear.
De lenzen zijn verkrijgbaar in sterkte +5,00D t/m -10,00D in additie LOW.

Miru 1day UpSide

Miru 1day UpSide is voorzien van Smart TouchTM technologie. De blister is op zodanige manier ontworpen dat de drager alleen de buitenkant van de lens hoeft aan te raken. Dit zorgt voor gezond en hygiënisch lensdragen en een eenvoudige handling. Miru 1day UpSide wordt gemaakt van hoogwaardig zuurstofdoorlatend, ultrazacht materiaal met een extra lage modulus. Hierdoor ervaart de consument het comfort van hydrogel, maar wel met de eenvoudige handling van siliconen, voor een optimaal comfort, de hele dag.

Heeft u vragen over de Miru 1day UpSide of wilt u een passet bestellen? Neem dan contact op met uw Menicon accountmanager.

Tags: