Met de tijd mee met Wecare International

In de afgelopen jaren is de retailmarkt aanzienlijk veranderd. Oeroude merknamen verdwijnen uit het winkelbeeld en maken plaats voor discountformules of de panden komen leeg te staan in afwachting van een nieuwe huurder of bestemming.

De functie van de retail ketens is gewijzigd van afhaalpunt naar ontmoetingsplaats. Vooral de winkels die niet zijn meegegaan met de tijdsgeest hebben het zwaar te verduren. Sfeer, beleving, deskundig personeel en een klantvriendelijke benadering zijn essentieel geworden voor het voortbestaan van uw bedrijf. Gelukkig hebben veel optiekzaken de bakens tijdig verzet en heeft het merendeel de winkel op tijd aangepast.

Foto: eindresultaat

WECARE FOR YOU!

Inmiddels heeft Wecare 40 jaar(!) ervaring in het ontwerpen en realiseren van projecten. De toegevoegde waarde is gelegen in hun kennis van de opticienwereld, het geven van advies op maat, het uitgebreide netwerk van bouwpartners en een effectieve, efficiënte manier van werken. Het ontwerp van uw winkel moet toekomst gericht zijn.

Passend bij de omgeving, bij uw klanten en natuurlijk bij u, als eigenaar! Voorafgaand aan de realisatie van het project maakt Wecare altijd een 3D ontwerp van uw winkel, zodat u kunt zien hoe uw winkel gaat worden. Tijdens het project is er een ervaren team, waarin meerdere disciplines zijn vertegenwoordigd, voor u aan het werk. Met deze werkwijze ontnemen zij uw zorgen voor wat betreft de verbouw van uw optiek zaak. Uw verbouwing is bij Wecare in goede handen.

Afbeelding van 3D ontwerp:

Wecare laat geen detail aan het toeval over en geeft u in het voortraject uitgebreid advies over interieur, exterieur, vloeren, verlichting en gebruik van kleuren. Samen met u komt Wecare tot een optimale positionering en presentatie van uw producten.

Productnieuws

Maak kennis met de lichtschermen van Wecare International. Met het lichtscherm kunt u heel gemakkelijk zelf afbeeldingen wisselen. Het presentatieframe past in iedere winkel en geeft extra uitstraling aan de manier waarop u uw monturen presenteert. Het scherm wordt verlicht met de nieuwste LED technologie en is beschikbaar in verschillende afmetingen.

Geïnteresseerd?

Neem contact met Wecare op: tel. 055-5385695 of per e-mail: [email protected].

Voorbeeld van een lichtscherm:

Het rendement van Wecare?

Naast optiek zaken, werkt Wecare ook voor juweliers, parfumeriezaken, kapperszaken en kledingwinkels. Zij vinden het een uitdaging om voor een ieder een ontwerp te creëren passend binnen het beschikbare budget. De door Wecare gerealiseerde projecten laten een positieve stijging zien van de gerealiseerde omzet en uiteindelijk uw winstgevendheid.

Kijk eens op de volgende websites voor gerealiseerde projecten: www.kijkopogen.nl, www.avenueoptics.be en www.schippersoptiek.nl.

Laat Wecare ook voor u een vrijblijvende winkelanalyse maken en bel voor een afspraak! In de showroom kunt u kennis maken met diverse materialen die zij kunnen toepassen in uw optiek zaak.