Met Sauflon naar Boedapest

Clariti 1Day, de eerste silicone hydrogel daglens die in Nederland verkrijgbaar was, werd onlangs in Engeland uitgeroepen tot “Contact Lens Product of the Year 2011”. Sauflon is trots op deze prestigieuze Award en om zijn klanten te laten delen in de feestvreugde, heeft de producent een aantrekkelijke actie op touw gezet. Maar liefst tien opticiens maken kans op een geheel verzorgd weekend Boedapest! Wanneer u in juni of juli 2011 Clariti”1 Day bestelt, kunt u zelf deze lens ervaren ??n maakt u direct kans op een trip naar Boedapest. U hebt uitgebreid de tijd om kennis te maken met de Hongaarse cultuur en wordt uitgenodigd voor een bezoek aan de hypermoderne fabriek van Sauflon. Hier kunt u met eigen ogen zien met welke hightech methode de Clariti”1Day wordt geproduceerd.

Oogzorgprofessionals in Engeland kozen in het kader van de Optician Awards ClaritiTM 1Day als winnaar omdat deze lens het hen mogelijk maakt de nieuwste technologie op lenzengebied aan te bieden.
“Met ClaritiTM 1Day kunnen we veel nieuwe klanten bereiken en onze bestaande klanten een upgrade meegeven, dankzij het verbeterde draagcomfort, het optimale zicht en de fantastische zuurstofdoorlaatbaarheid,” zo staat in het juryrapport te lezen.

Clariti”1Day combineert op unieke wijze veilig en gezond lenzen dragen. De silicone hydrogel lens heeft een extreem hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en staat garant voor een optimale bevochtiging van het oog, waardoor de lens gedurende de hele dag comfortabel aan blijft voelen.

Voor meer informatie over Clariti”1Day of het aanvragen van paslenzen, kunt u contact opnemen met de customer service van Sauflon, tel. 0165 593 670. Voor meer informatie kunt u tevens terecht op de website: www.sauflon.nl.