Met trein of vliegtuig? Middenin Parijs of bij de beurs? Via Eyeline comfortabel naar Silmo!

Onder het label ‘Paris Capitale de la Cr??ation’ (Parijs, hoofdstad van creativiteit), dat inkopers uit de hele wereld samenbrengt op het gebied van mode, accessoires, home & design, en met dank aan haar ideale positie op de vakbeurskalender, profiteert de internationale optiekvakbeurs Silmo (29 september t/m 2 oktober 2011) 

Natuurlijk kunt u naar Silmo en een hotel kiezen vlakbij de beurs, wij stellen u het superprettige 5* Radisson Blu Charles de Gaulle voor (vlakbij de gelijknamige luchthaven),  maar voor iedereen die liever in hartje Parijs logeert, hebben we ook een perfecte aanbieding, en wel in het 4* Holiday Inn Opera vlakbij Gare du Nord.  Vanaf Gare du Nord bent u in no-time op het beursterrein van Silmo buiten Parijs.

U kunt dus kiezen, in het centrum is natuurlijk gezelliger, maar voor de puur zakelijke reiziger is het Radisson Blu Charles de Gaulle ideaal, voor de prijs hoeft u allebei niet te laten:

3-daags arrangement, inclusief vervoer (optimale reistijden!), 2 hotelovernachtingen logies/ontbijt en alle belastingen:

” Met de heerlijke, snelle Thalys (1e klas) naar Holiday Inn Opera vanaf ” 630,- per persoon (o.b.v. 2-persoonskamer); Toeslag single room: ” 240,-.
” Of met het vliegtuig naar Hotel Radisson Blu Charles de Gaulle ” 470,- per persoon (o.b.v. 2-persoonskamer). Toeslag single room: ” 165,-.

Volledig fiscaal aftrekbaar!

Als lezer van Eyeline Magazine wordt u bovendien op de beurs in de watten gelegd. U krijgt namelijk namens de beursorganisatie van Silmo het volgende aangeboden:

” VIP badge, die recht geeft op toegang tot de VIP Club om gedurende de dag even lekker te zitten en te genieten van een hapje en een drankje;
” Daarnaast kunt u rond lunchtijd gebruik maken van het buffet in de VIP Club.

Voor informatie en boekingen
Anko Zakenreizen
T: +31 (0)23 535 88 47
E: [email protected]
I: www.beursreizen.nl.

Deze reis wordt u aangeboden door: Eyeline en Anko Zakenreizen.