Michael Kors Eyewear SS2016 biedt voor elke vrouw wat wils


Michael Kors is inmiddels een bekend begrip in de modewereld. Of het nu gaat om de tassen, schoenen of accessoires van Michael Kors, het is voor velen een must-have item.

Het is duidelijk dat deze wereldberoemde ontwerper een degelijk oog heeft voor details en weet wat vrouwen harten doet smelten. De Michael Kors Eyewear collectie omvat alle inspiraties waar Michael Kors voor staat: exotisch, sexy en vrouwelijk.

De Miranda collectie laat het bekende gesp van de gelijknamige tassenlijn subtiel terugkomen in de veren. De contrasterende kleuren van de gesp tegenover de veer zorgen voor een elegante en verheven uitstraling. Michael Kors zijn liefde voor dierenprints kenmerkt deze collectie; exotische dierlijke patronen bedekken gedeeltelijk de veren of sieren het voorstuk van de bril.

De Signature print collectie is voor de vrouw die elegant en sexy is. Ook deze collectie wordt geplaagd door exotische dierenprints; geheel in Michael Kors stijl! Dierlijke patronen zijn verwerkt in het acetaten voorstuk of gedeeltelijk in de veren. Het 3D MK logo op de veer zorgt voor een instant brand recognition en straalt luxe uit.

De modellen binnen de Sporty Pastels zullen sportieve en moderne vrouwen zeer aantrekken. De modellen hebben grote lezen met dunne profielen. Het materiaal is transparant en geeft een luchtige uitstraling; hetgeen wat de actieve vrouw nodig heeft deze zomer! Het kleurenpalet is gelijk aan het DNA van Michael Kors; exotisch of pastel.

Meer informatie: www.luxottica.nl