MIDO 2022: Beyond the expectations

Temidden van enthousiasme en optimisme kwam vorige week de 50ste editie van MIDO ten einde. Volgend jaar, 4-6 februari 2023, is MIDO terug, opnieuw op Fiera Milano Rho.

Er werden tal van innovaties en een verscheidenheid aan ervaringen aangeboden aan deelnemers die elkaar weer graag persoonlijk wilden ontmoeten tijdens deze beurs dat mode op de voorgrond brengt en de brillenindustrie nieuw leven inblaast. Er was van alles te zien tijdens dit weekend. Van de première van het openingsevenement van de niet eerder uitgebrachte muziekcompositie van Maestro Ennio Morricone “Infinite Visioni”, tot het optreden van Dargen D’Amico en de viering van de sterren van de show en van de industrie met de Bestore en Stand Up For Green onderscheidingen.

Dit was een cruciaal evenement voor de hele sector, een kans om ervaringen uit te wisselen en zaken te doen, maar ook om te netwerken, te brainstormen en nieuwe ideeën te bespreken.

“De bottom line voor deze editie is ongetwijfeld positief omdat de 22.000 bezoekers aan MIDO 2022 van hoge kwaliteit waren en gedreven door een koopbereidheid, ondanks de uitdagende tijden , zei Giovanni Vitaloni, voorzitter van MIDO. We bevestigden ons vermogen om benchmark voor de sector te zijn, waardoor MIDO’s rol bij het creëren van zaken en ideeën werd versterkt. We hebben uitstekende feedback gekregen van zowel exposanten als bezoekers over de activiteit die hier wordt ervaren: dit is een nieuwe start voor de industrie. Tentoonstellingen moeten persoonlijke evenementen zijn; de bedrijven zijn het absolute epicentrum van dit strategische moment voor brillen wereldwijd, en ook voor de economie van ons land. Vandaag schrijven we allemaal samen een nieuw hoofdstuk. En samen kijken we uit naar de toekomst met optimisme en vertrouwen”, besluit Vitaloni.

Winnaars van de prestigieuze prijzen

MIDO reikte zijn prestigieuze prijzen uit die uitmuntendheid belonen.

  • INDICE – Italy, Cortina d’Ampezzo won de BeStore Award, Design categorie
  • CLASSIC VISION – India, Mumbai won BeStore Award, Innovation categorie
  • GOOD’S – Italy, Napoli won Stand Up for Green, de eerste editie!

 

Tags: