MIDO maakt zich klaar voor het beurs weekend

MIDO is er weer helemaal klaar voor, de beurs keert terug van 30 april tot 2 mei. Met 650 exposanten uit 45 landen, verwelkomt het evenement, verspreid over 5 paviljoens, kopers, opticiens, ontwerpers en Italiaanse en internationale journalisten. Klaar om bezoekers te verbazen met de nieuwste innovaties en alle emoties die gepaard gaan met internationale zaken die draaien rond om het coolste accessoire ooit.

Een hint naar wat er aan zit te komen: genderneutrale brillen, vintage monturen met een jaren 70-vibe, duurzamere materialen, verpakkingen en processen, klassiekers herzien en schokkende kleuren.

De aftrap van de show is de opening op zaterdag 30 april. Het openingsevenement zal een eerbetoon zijn aan kunst in al zijn vormen, muziek, dans, entertainment, reflectie en actuele gebeurtenissen, samen met spraakmakende gasten en bekende Italiaanse persoonlijkheden. TV-journalist Costanza Calabrese zal het openingsevenement bijwonen met Giovanni Vitaloni, president van MIDO en ANFAO, en hun gedachten delen over actuele gebeurtenissen, de brillenindustrie en de economie. Naast hen zullen historicus en journalist Paolo Mieli en ITA-president Carlo Ferro zijn. De openingsceremonie omvat ook een viering van de belangrijkste spelers in de geschiedenis van MIDO en brillen, te beginnen met de eerste editie in 1970, ter ere van de voormalige presidenten van de show en ‘langeafstandsspelers’ die al een halve eeuw deelnemen.

“We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit moment en zijn allemaal heel enthousiast om hier te zijn”, merkte MIDO-voorzitter Giovanni Vitaloni op, “We hebben gewacht om het 50-jarig jubileum van MIDO sinds 2020 te vieren en nu zijn we terug met een spannend nieuw avontuur”.

Meer informatie

www.mido.com/en/mido-2022-relaunch

Tags: