Modieuze vormen in de nieuwe Morgan correctie collectieHet is de Franse Flair, die garant staat voor de mode van MORGAN, geïnspireerd op de straten van Parijs. Het modemerk creëert perfect het verschil tussen chique en casual mode.

Deze stijlen worden ook weerspiegeld in de huidige collectie: De kleurencombinaties en modieuze vormen, transformeren elke outfit tot iets bijzonders.

Gradiënt kleuren (mod. 201101)
Kleur gradiënt – Inderdaad, dit is de nieuwe trend voor de lente/zomer van 2016! De opvallende kleuren laten op een chique manier de monturen opvallen en stralen. Dit model is verkrijgbaar in drie leuke verschillende gradiënt kleuren: lichtblauw gradiënt (Kl. 4219), rood gradiënt (Kl. 4220) en lichtpaars gradiënt (Kl. 4221).

Moderne Vintage-Look (mod. 203159)
Het matched perfect met alle modieuze outfits: monturen met een Vintage-Look die voorzien zijn van leuke, frisse kleuren aan de binnenkant. De mooie veren geven een algehele frisse look. Verkrijgbaar in de volgende drie kleuren variaties: Vintage look petrol (Kl. 547), Vintage look donkerpaars (Kl. 548) en Vintage look donkerbruin (Kl.549).

Multi Ethno-Style (mod.201106)
Dit fel gekleurde montuur met pittige verkleuringen en zijn intense patroon, is het perfecte montuur voor brildragers met een passie voor stijlvolle kleuren. Verkrijgbaar in de volgende kleuren: rood/zwart (Kl. 4225), paars/zwart (Kl. 4226) en grijs transparant/zwart (Kl. 4227).

Voor meer informatie: www.menrad.nl