MODO doneert bijna 1 miljoen dollar aan brillen

MODO laat zien dat het verantwoord aan het ondernemen is: het doneert voor bijna 1 miljoen dollar aan brillen via het ‘Buy a Frame, Give a Frame’ programma.

Deze donatie wordt gedaan aan de SEVA Foundation, een wereldwijde leider op het gebied van vitale oogverzorging aan de armste mensen op de wereld.

Door de partnership die MODO heeft met SEVA profiteren organisaties als NNJS van de donatie die is gemaakt. NJJS heeft de taak gekregen om 90% van de vitale oogverzorging in Nepal voor haar rekening te nemen. Deze oogverzorging blijkt uit onderzoek (van de WHO) erg noodzakelijk: van de 2.2 miljoen Nepalezen die jaarlijks oogverzorging nodig hebben, is 43% hiervan drastisch toe aan brilglazen.

MODO donatie

Alessandro Lanaro, CEO van MODO, verteld: ”MODO is blij dat het samen kan werken met SEVA Foundation, nu weten we in ieder geval zeker dat de donatie daadwerkelijk gebruikt zal worden in het Nepalese gebied”.

Deze donatie is mogelijk gemaakt door MODO’s ‘Buy a Frame, Give a Frama’ programma: bij iedere verkochte bril, doneert MODO er een aan SEVA.

Kijk voor meer informatie op: http://www.modo.com/