MONOLITH, the arrival

Afgelopen week lanceerde SPY+ een symbool van pure expressie. De MONOLITH is gearriveerd vanuit een andere dimensie om onze ogen te openen en niet alleen de wereld om ons heen te willen veranderen, maar ook ons zelf. Bekijk de wereld door een andere lens en kijk de lanceringsvideo hier.

HAPPY™ LENS

Ga mee in de revolutionaire bold style van SPY+ met de MONOLITH. Voorzien van de Happy™-lenstechnologie om letterlijk en figuurlijk je ‘happy’ stemming en je alertheid te stimuleren. Tegelijkertijd verbetert deze lens kleur en contrast wat zorgt voor een andere visuele ervaring.

HET BESTE ZICHT ZONDER VERMOEIDE OGEN

De ARC® (Accurate Radius Curvature) polycarbonaat lenzen zijn dermate gebogen zodat ze met de natuurlijke bolling van het oog meebuigen. Hierdoor wordt er een kristalhelder én vervormingsvrij zicht geboden en tegelijkertijd worden de vermoeide ogen voorkomen.

BREAK A SWEAT

Het Scoop®-ventilatiesysteem verhoogt de luchtstroom en vermindert het zweet en vocht dat mist veroorzaakt. De MONOLITH is gemaakt van Grilamid®, een lichtgewicht framemateriaal dat ideaal is voor dagelijks gebruik vanwege zijn stevigheid en flexibiliteit. De comfortabele rubberen neuspads zorgen voor een veilige pasvorm, hoe hard je ook zweet. Dit maakte de MONOLITH naast een lifestyle zonnebril ook een ideale sportbril.

SPY+ brengt tegelijkertijd met de MONOLITH ook de semi-randloze MONOLITH 50/50 uit. Deze versie is voorzien van dezelfde kwaliteiten en enkel de lens is iets groter om de ruimte van de ontbrekende onderrand op te vullen. De gehele pasvorm van het frame blijft hetzelfde.

SPY+’S STIJL

Dit is de stijl die het toekomstige ontwerp en de houding van het merk SPY+ bepaalt. Een trekstraal met de kracht om de aandacht te trekken en mensen naar het merk te brengen en te verbinden waar ze ook gaan. SPY+ herpakt zijn positie in zelfverzekerde en gedurfde ontwerpen terug.

Elke stijl die SPY+ tot nu toe heeft neergezet had een heel specifiek doel en een ontwerprichtlijn. Dit was slechts speelruimte voor SPY+, wat het merk naar de hoogste pieken van brilontwerp dreef. Een reis waarvan ze niet wisten waar deze zou eindigen toen ze eraan begonnen. Ontdekken en experimenteren in de puurste vorm.

MONOLITH FILTER EXPERIENCE

Voor de ongeduldige fans is er een MONOLITH filter experience ontwikkelt om te gebruiken in Instagram. Door de QR code te scannen opent de Instagram app automatisch. Er kan meteen gekeken worden of de MONOLITH in de smaak valt. Deel de foto op social media en tag @bobos_eyewear_sports en gebruik de volgende hashtags: #MONOLITH #BeyondControl #SpySun

SBC BRAND EVENT

Benieuwd naar de MONOLITH en de MONOLITH 50/50? Kom de nieuwe modellen bekijken in de showroom van Eva van Arnhem. Op maandag 28 juni vindt het SBC Brand Event Spring-Summer ’22 plaats met het thema: MOVE FORWARD. Het ideale moment om kennis te maken met SPY+. Meld je hier aan voor een gratis bezoek.

Instagram: @bobos_eyewear_sports

Contact:

Charlotte Machelessen – Marketing & Communicatie | Bobo’s  – [email protected]
Eva van Arnhem – Sales Agent SPY+ | Bobo’s [email protected]