Mooiste brillengezicht van Nederland gezocht

Wie is de mooiste brildrager van Nederland? Tom Sebastian daagt alle brildragers uit hun Specs-appeal te tonen tijdens de “Brildrager van het Jaar 2012”- verkiezing van Specsavers.

De fashion- en beautystylist presenteert dit jaar de 13e editie van de verkiezing en is op zoek naar h??t mooiste brillengezicht van Nederland. Alle brildragers tussen de 16 en 30 jaar kunnen zich vanaf 15 mei inschrijven. Uiteindelijk strijden 12 finalisten – uit elke provincie “?n – om de titel “Brildrager van het Jaar” tijdens de spannende finale in Amsterdam op 27 september. De winnaar maakt kans op een reis voor twee personen naar modestad New York.

Tom Sebastian, die sinds mei een samenwerking met Specsavers is aangegaan als beautystylist en “adviseur presenteert dit jaar voor het eerst de Brildrager van het Jaar-verkiezing. “Ik daag heel brildragend Nederland uit zich op te geven en zijn of haar fashionable en sexy look te tonen. Ik ben samen met een professionele jury op zoek naar h??t mooiste brillengezicht; iemand die laat zien dat de bril onderdeel is van zijn of haar stijl. De bril is tegenwoordig namelijk niet meer weg te denken als modeaccessoire en maakt een outfit helemaal compleet!”

Inschrijven

Van 15 mei tot en met 2 juli kunnen alle brildragers tussen de 16 en 30 jaar zich inschrijven voor de verkiezing via de website www.brildragervanhetjaar.nl. Het Nederlandse publiek kan vervolgens van 3 juli tot en met 31 augustus stemmen op hun favoriete brildrager. Hieruit rollen per provincie vijf finalisten. Een professionele jury van Specsavers kiest per provincie “?n winnaar, die vervolgens naar de finale gaat op 27 september in Amsterdam.

Felbegeerde titel

Het is de 13e keer dat Specsavers de “Brildrager van het Jaar”-verkiezing organiseert. Ingrid Kersting woordvoerder van Specsavers: “Elk jaar weer ontvangen we honderden aanmeldingen voor de verkiezing. H??t bewijs dat het om een felbegeerde titel gaat. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om een professionele jury de finalisten per provincie te laten kiezen, die vervolgens doorgaan naar de finale. Zo blijft het tot het laatste moment spannend voor de deelnemers.

Meer informatie: www.brildragervanhetjaar.nl

brilface

Tom Sebastiaan