Morel Nederland verwelkomt ervaren accountmanager Jeroen Privé

Morel Nederland is blij u te mogen mededelen dat hun salesteam weer op volle kracht vooruit kan. Jeroen Privé gaat de zes eigentijdse collecties van Morel vertegenwoordigen in de regio Zuid Nederland. Bij zijn vorige werkgever Luxottica heeft hij bijna 25 jaar ervaring opgedaan binnen de optiekbranche, waar hij de verantwoording had voor een landelijk netwerk.

Er kan dus met zekerheid gesteld worden dat Morel Nederland heeft gekozen voor een Senior accountmanager, waarbij hij zich met zijn kernwaarden loyaliteit en meedenkend vermogen onderscheidt.

Morel focust zich op commitment en ondersteuning binnen de optiekbranche in een uitdagende periode van corona. Jeroen gaat per 1 maart 2021 zijn steen bijdragen aan ons karakteristieke bedrijf met eigenheid, kennis, passie en knowhow.

Ze kijken uit naar deze mooie samenwerking om Morel ook in Zuid Nederland goed op de kaart te zetten.

Samen met Jeroen en de twee accountmanagers in het Noord-Oosten en Westen van het land wordt de focus gelegd op de zelfstandige opticien, waarbij zij partnership als prioriteit zien in een periode waarin dit meer loont dan ooit te voren.

Wenst u een betrokken maar toch gepaste afspraak? Neem direct contact op met Jeroen voor bijvoorbeeld inzage in de allernieuwste zonnebrillen collectie van Morel Azur.

Jeroen is te bereiken via de volgende mogelijkheden:

Jeroen Privé
[email protected]
+31(0)6-51 56 63 71

De klantenservice staat ook graag klaar voor u:

[email protected]
073 690 1777