Morel onlangs lid geworden van Global Compact van de Verenigde Naties

MOREL kondigt aan dat het bedrijf is toegetreden tot het Global Compact-initiatief van de Verenigde Naties – een vrijwillig leiderschapsplatform voor de ontwikkeling, implementatie en openbaarmaking van verantwoorde bedrijfspraktijken. Met deze aankondiging is MOREL er trots op zich aan te sluiten bij duizenden andere bedrijven die zich wereldwijd inzetten voor het nemen van verantwoorde zakelijke maatregelen om de wereld te creëren die we allemaal willen.

Het UN Global Compact is een oproep aan bedrijven overal ter wereld om hun activiteiten en strategieën af te stemmen op tien universeel aanvaarde principes op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie, en actie te ondernemen ter ondersteuning van de VN-doelstellingen en -kwesties die zijn vastgelegd in de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s).

Het UN Global Compact, gelanceerd in 2000, is het grootste duurzaamheidsinitiatief voor bedrijven ter wereld, met meer dan 15.000 bedrijven en 3.800 niet-zakelijke ondertekenaars in meer dan 160 landen en meer dan 69 lokale netwerken.

“In overeenstemming met onze toewijding aan deze principes, is MOREL er trots op zich aan te sluiten bij dit internationale netwerk en zal het een steeds meer toegewijde en verantwoordelijke onderneming blijven voor de grote problemen van onze samenleving en onze tijd.” – Jérôme Morel, CEO van MOREL

Meer informatie

www.morel-france.com

Tags: ,