Natuurlijke elegantie met een gouden randje

Tegenpolen trekken elkaar aan, daarover bestaat geen twijfel. En maar weinig kleurcombinaties contrasteren zo prachtig als zwart en goud. Zwart is de kleur van elegantie. Het staat voor individualiteit en tijdloosheid. Het perfecte voorbeeld is de LBD of ‘little black dress’ – een eenvoudige zwarte jurk die bij elke gelegenheid past, zeker in combinatie met de juiste accessoires. Ook goud doorstaat als modekleur moeiteloos de tand des tijds. Het is de kleur van luxe, die al jaar en dag edelen en wereldsterren bekoort.

De subtiele, elegante combinatie van zwart en goud drukt haar stempel op de unieke Momentum Select-collectie van Silhouette. De speciale editie van de collectie bestaat uit vier modellen en is exclusief verkrijgbaar bij een aantal opticiens. Eigentijdse montuurvormen laten zich perfect combineren met de ultradunne, zwarte Accent Rings. Zo wordt het beste van twee designconcepten samengevoegd, met een bijzonder strak, elegant en geraffineerd ontwerp als resultaat. De combinatie van zwart en goud accentueert de prachtige details van de randloze monturen. Meestal zie je die details enkel bij volledig omrande brillen.

Een uniek item in zwart en goud

De Momentum Select-collectie is een must-have voor iedere brillenliefhebber. De vier verschillende glasvormen maken van deze brillen echte blikvangers. De klassieke combinatie van zwart en goud raakt nooit uit de mode en past bij elke stijl.  De Momentum Select-brillen kun je even goed combineren met een glamoureuze avondjurk op een galadiner als met een poloshirt en sneakers in je favoriete café. Wat je ook wilt uitstralen, deze brillen vervolledigen jouw stijl, laten jouw persoonlijkheid schitteren of zorgen voor een vleugje sobere luxe.

De ontwikkeling van de Accent Rings in 2018 bracht ongeziene vernieuwing in de collecties van Silhouette, de belangrijkste fabrikant van kwalitatieve brillen uit Oostenrijk. Sindsdien hebben vele andere fabrikanten geprobeerd om het concept van een randloze bril met de look van een omrande bril te imiteren – zonder succes. Voor zijn innovatieve combinatie van randloze monturen en klassieke, omrande brillen werd Silhouette in 2020 zelfs bekroond met de begeerde RedDot Design Award.

Meer informatie

www.silhouette.com