NCC 2008 is rond

“NCC 2008 is een feit. Na het succes van 2006 was het voor de organisatie een uitdaging dit te kunnen evenaren. Dat is gelukt: de komende editie is groter en beter dan ooit. Het programma is van zeer hoge kwaliteit, met grote sprekers uit binnen- en buitenland. Vooral het ‘staining debate’ tussen de verschillende leveranciers onder leiding van Lyndon Jones zal wereldwijd veel stof doen opwaaien. Op zondagavond is er een feestavond met een band van wereldformaat. Al met al een congres wat u niet mag missen!

Programma
Het programma is verdeeld in een plenair- en een parallelprogramma. Elke dag is er ’s ochtends een gezamenlijk (plenair) programma, aansluitend een sponsorblok en daarna een parallelprogramma in 4 zalen. Het parallelprogramma bevat themalijnen, dus in een enkele zaal wordt gedurende het parallelprogramma een enkel thema behandeld.

Expositie leveranciers
Ook tijdens deze editie is er een uitgebreide expositie van contactlensleveranciers. In deze expositieruimte vindt tevens de catering plaats. In het programma zijn regelmatig pauzes ingebouwd zodat u in alle rust de expositie kunt bezoeken en u kunt laten informeren over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Vooral voor dit laatste moet u beslist het NCC 2008 bezoeken. Zonder uit de doeken te doen wat, verklapt de organisatie dat op het NCC 2008 een aantal nieuwe producten geïntroduceerd gaat worden.

Aanmelding & kosten
Ondanks een veel uitgebreider en een internationaal programma is het gelukt u voor een aantrekkelijke prijs te kunnen laten deelnemen aan hét contactlens evenement van Nederland. Aanmelden gaat via registratiepagina. Op deze site vindt u ook uitgebreide programma informatie en alle nieuwsfeiten over het NCC 2008. Schrijf u vandaag nog in op www.ncc2008.nl en maak gebruik van de vroegboek korting.

Locatie en overnachten
Het congres wordt gehouden in de Koningshof in Veldhoven. Naast een congresaccomodatie beschikt het over een hotel met veel kamers. Gezien het uitgebreide programma verwacht de organisatie een grote (internationale) opkomst. Daarom is Hotel Van der Valk als back-up ingeschakeld. Er zal een pendeldienst rijden tussen het Van der Valk hotel in Gilze-Rijen en het congres. Het schema en dergelijke kunt u straks terugvinden op de site en in het programmaboek die u krijgt uitgereikt op de congresdag.

Meer informatie over hoe te boeken bij de Koningshof kunt u vinden op www.ncc2008.nl

Dit congres wordt mogelijk gemaakt door de NAC (Nederlandse Associatie van Contactlensleveranciers) i.s.m. de ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging voor Contactlensspecialisten).”