NCC gaat eindelijk Beyond 2020

Het Nederlands Contactlens Congres is sinds gisteren uitverkocht en dat betekent dat de organisatie meer dan 1500 bezoekers op zondag 26 én op maandag 27 juni in NH Koningshof mag verwelkomen! 

Het wordt vast een prachtige educatieve ervaring! Aan de programmacommissie, bestaande uit Jeroen Mulder, Carolina Kunnen en Byki Huntjens, zal het niet liggen. Zij hebben een topprogramma neergezet, dat zeker ook voor studenten aantrekkelijk is. Ze willen mensen boeien en informeren met relevante, interessante en aansprekende lezingen. Daarom is het thema natuurlijk nog steeds Beyond 2020: met een blik naar de toekomst en tegelijkertijd met het besef dat het in de optiekpraktijk van nu om véél meer gaat dan alleen scherp zicht!

Download LAATSTE UPDATE programma 

Maak vooral ook een plan waar je naar toe wilt en lees niet alleen de titels van de lezingen, maar ook de keyposts en leerdoelen, adviseert de programmacommissie. En zorg dat je met één ding naar huis gaat wat je de volgende dag ook echt in praktijk kan en gaat brengen. Eyeline maakte, samen met de NCC-organisatie, een mooi overzicht van het totale programma. Download hier de laatste update, print ‘m uit en markeer alvast welke je echt niet mag missen!

 

GEBRUIK de tips van de programmacommissie

www.issuu.com/ltmedia-magazines

LEER alvast wat sprekers beter kennen

www.issuu.com/ltmedia-magazines

www.contactlenscongress.com 

Tags: