Neem deel aan de Essilor Triplets zomeractie


Ruil nu, tijdens de zomermaanden, uw oude slijpautomaat in voor een Essilor Triplets slijpsysteem. Ontvang een gegarandeerde inruilprijs voor uw slijpautomaat; ongeachte merk, type of leeftijd. De machine is inclusief installatiekosten en drie jaar full service contract. Geen onverwachte onderhoudskosten meer!

Wat is Essilor Triplets?

In navolging op de succesvolle introducties van Mr Blue en Mr Orange, biedt Triplets u een combinatie van verschillende tracers, blockers en slijpautomaten. Allemaal onderling uitwisselbaar! Voor het efficiënt en betaalbaar slijpen van brillenglazen.

Besteedt u het slijpen van glazen voornamelijk uit maar u wilt uw klanten wel een vlotte service kunnen bieden? Dan stelt u andere eisen aan uw systeem dan de opticien die een complete slijpoplossing wil, inclusief groeven, afzoeten en boren. U kunt zelf uw gewenste configuratie samenstellen.

Tracers: Essilor Tess en E-Tess

U kunt kiezen uit twee verschillende Tess Tracers. De bewezen Essilor Tess tracer met aftasten zonder beperkingen; binoculair aftasten van alle vormen, zelfs de meest complexe en gecurvde vormen. De Tess kan uitgebreid worden met een touchscreen, uitgebreide reeks van vormaanpassingen en een intern geheugen om 1.000 vormen in op te slaan; ideaal voor Remote Edging.

Opbloksysteem: Essilor Iness

Essilor Iness is het nieuwe opbloksysteem in de range. Het Iness opbloksysteem heeft meerdere opties om eenvoudig en nauwkeurig te werken. De complete jobvoorbereidingen kunt u op deze opblokker doen. Of u wilt optische trace functies voor een eenvoudige herkenning van de boorgaten, de Iness opblokker is het veelzijdige antwoord. De technologie combineert gebruiksgemak met nauwkeurigheid.

Slijpautomaten: de Jess familie

Drie versies die het slijpen simpel en veelzijdig maken!

Of u een robuuste en betaalbare slijpoplossing nodig heeft, met automatisch groeven en afzoeten als optie, of een alomvattende en geïntegreerde boorfunctie wenst, het Jess Slijpassortiment bedient u op uw wenken. Alle versies bieden dezelfde topkwaliteit qua afwerking en nauwkeurigheid. Afhankelijk van uw wensen kunt u een keuze maken uit een slijpmachine zonder of met groeven en afzoeten of uitgebreid met een boorfunctie.

Bent u geïnteresseerd?

U bent van harte welkom in de showroom waar Essilor een uitgebreide demonstratie voor u kan verzorgen. Voor meer informatie neem contact op met instrumentenverkoper Christian Ermes (Tel: 06-21536100) of met de Essilor klantenservice: tel.nr: 088 – 0888 111.