NEUBAU EYEWEAR presenteert sterke vormen en een opvallend kleurenpalet voor de zomer

Geïnspireerd door de kleurendiversiteit van de aarde, viert NEUBAU EYEWEAR deze zomer de derde release van zijn “Changing the Perspective”-collectie. Onder de naam FIRE vertegenwoordigt de nieuwe collectie het element vuur met sterke vormen en levendige nuances voor een duurzame zomer.

Voortbordurend op de kracht en levendigheid van laaiende vuren, presenteert het Oostenrijkse brillenlabel voor het komende zomerseizoen twee zonnebrillen en drie optische modellen. De modellen, met monturen die volledig zijn gemaakt van gerecycled roestvrij staal, zijn verkrijgbaar in metaaltinten, variërend van zijdeachtig roze mat, zilver mat en goud mat tot grafiet mat en zwarte inkt. Expressieve vormen zoals de populaire pilotenmodellen Franz en Gabriel met dubbele brug, klassieke Panto-stijl Nik en extravagante cat-eye modellen Heidi en Betty weerspiegelen het vurige temperament van de collectie.

De nieuwste collectie bewijst ook de pioniersgeest van het merk als het gaat om duurzaamheid en design. Met lokale, efficiënte productie, voortdurend evoluerende materiaalinnovaties en het gebruik van duurzame materialen, zet NEUBAU EYEWEAR zijn visie op “Duurzame Avantgarde” voort met de nieuwe FIRE-collectie.

Het thema “Changing the Perspective” van dit jaar is geïnspireerd op de vier elementen: water, lucht, vuur en aarde. De combinatie van zonnebrillen en optische modellen valt op door het gebruik van biobased materialen, zoals naturalPX en natural3D, evenals gerecycled roestvrij staal. Het kleurenpalet varieert van gedempte aardetinten tot pastels en off-colors.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com