NEUBAU’s Earth Collection

NEUBAU EYEWEAR presenteert opvallende vormen en natuurlijke matte tinten in de laatste drop van de collectie van dit jaar.

Het vierde en laatste deel van het collectie thema “Changing the Perspective” van dit jaar door het brillenlabel NEUBAU, is geïnspireerd op de fysieke eigenschappen van de aarde en de veranderende kleurtinten van het herfstseizoen. Het element aarde staat synoniem voor een diep gevoel van stabiliteit en kracht, wat tot uiting komt in de materiaaleigenschappen en levensduur van de NEUBAU-modellen.

De monturen KATE, JOHN en JACK zijn volledig gemaakt van het speciaal door het merk ontwikkelde materiaal natural3D en hebben een tijdloos kleurenpalet met een matte afwerking. Het Kate-model is verkrijgbaar in verschillende tinten, zoals roasted berry, sand, ocean teal, en black coal. En de modellen Jack en John vertegenwoordigen meer gedempte natuurlijke tinten en zijn verkrijgbaar in deep ocean, olive, black coal, concrete, en morning coffee.

NEUBAU EYEWEAR zette vorig jaar nieuwe maatstaven met de lancering van zijn materiaalinnovatie, 100% biobased natural3D. Volledig gewonnen uit de zaden van de castorolieplant, maakt het materiaal indruk met zijn uitstekende eco-referenties en kan het worden gebruikt in een 3D-printer. Dit maakt een verdere stap in de richting van afvalvrije productie mogelijk, aangezien overtollig materiaal of restanten kunnen worden hergebruikt en gerecycled om het volgende product te maken.

Meer informatie

www.neubau-eyewear.com