Nieuw bij Götti: Dimension X

Dimension X heeft een nieuw niveau bereikt. Het was nog nooit zo eenvoudig om een ​​bril op maat te maken met behulp van individuele parameters. Vanaf nu is elke optische stijl zonder uitzondering beschikbaar met individuele lensmaten en brugbreedtes.

Grenzeloze variaties worden mogelijk gemaakt door gebruik te maken van vele vormen en aanpassingsmogelijkheden. Er zijn slechts een paar parameters nodig om een ​​bril te krijgen met een perfecte vorm en pasvorm. Het gebruik van een gezichtsscanner en gecompliceerde metingen worden overbodig omdat u eenvoudig variaties op het standaardformaat kunt bestellen. Bij Götti concentreren ze zich op de belangrijkste elementen van lensgrootte en brugbreedte. Bovendien kan de lenshoogte proportioneel worden aangepast of blijven zoals hij is. 

Samen met verschillende soorten pootjes en individuele pootlengtes, is het gemakkelijk om een ​​bril te vinden met de perfecte pasvorm voor elke klant. Deze onbegrensde individualisering is het resultaat van Götti’s eigen technisch onderzoek en moderne productiemethoden voor het vervaardigen van brillen in Zwitserland.

Meer informatie

www.gotti.ch

Tags: