Nieuw bij Maui Jim

Maui Jim lanceert een aantal nieuwe modellen met typisch Hawaïaanse namen, zoals Aki Aki, Ohai, Kini Kni, Perico en Ka’ala. Dat is precies wat Maui Jim onderscheidt van andere merken: de unieke mogelijkheid om toonaangevende technologie te combineren met de cultuur en geest van Hawaï; en daarbij alle voordelen van een onafhankelijk bedrijf. Gemaakt op de Hawaïaanse eilanden om de kleuren te laten schitteren, zijn alle Maui Jim zonnebrillen voorzien van de gepatenteerde PolarizedPlus2® lenstechnologie. 

Aki Aki is een kleine, ovale versie van collega MauiFlex™ montuur Nanea, verkrijgbaar in vijf kleurencombinaties. Ohai is een grote, meer rechthoekige versie van Nanea, ook verkrijgbaar in vijf kleurencombinaties. Kini Kini is een middelgroot, acetaat montuur met SuperThin Glass glazen, verkrijgbaar in vijf kleuren waaronder Blue Hawaii! Perico is een groot montuur van verschillende materialen dat doet denken aan de styling van Kawika, maar dan veel groter en gemaakt van acetaat en SuperThin Glass glazen. Perico heeft ook een nieuw neuskussentje: massief titanium met een antislip siliconen omhulsel. Hij wordt ook geleverd in twee dubbele spiegelkleuren en MauiGradient® kleuren.

Ka’ala is een middelgroot, monel metalen, rechthoekig montuur in drie kleuropties, waaronder het zeer populaire HAWAII LAVA™.

Voor meer info:

www.mauijim.com

Tags: