Nieuw merkimago voor Morel

Morel ontwerpt en produceert brillen sinds 1880. Een familiegeschiedenis waarbij de passie voor brillen wordt doorgegeven van generatie op generatie. Onlangs besloot Morel haar merkimago te veranderen en zonder de oorsprong en historie te vergeten, haar ware waarden te benadrukken: onafhankelijkheid, wereldwijde bekendheid en creativiteit.   

Azur

In de loop der jaren heeft Morel vele collecties iconische zonnebrillen ontworpen die als inspiratie hebben gediend voor een nieuwe zonnebrillen collectie Azur, waarvan de naam verwijst naar de Franse Rivièra. De Azur-collectie is verfijnd en elegant en biedt comfort en de juiste bescherming. De prachtige details weerspiegelen de expertise van Morel.

Enkele kenmerken van de zonnebrillen: gepolariseerde glazen in categorie 3 (lichtabsorptie tot 92%), anti-reflectie coating en ultralichte en -sterke glazen in rijke kleuren. Azur biedt een verscheidenheid aan verschillende stijlen die bij iedereen passen. Zo bevat de collectie Trend stijlvolle modellen met exclusieve kleuren en trendy vormen en bestaat de Eyetech-collectie uit frames met hoogwaardige lenzen met een moderne uitstraling, bedoeld voor mannen of vrouwen met een ontspannen levensstijl. Heritage staat voor een collectie met een vintage look en chique details die samen een authentieke stijl creëren.

Meer informatie

www.morel-ned.nl

 

Tags: