Nieuw uit het Noorden: Erik & Emilia collectie

Het Noord Zweedse duo Erik & Emilia startte nog maar 4 jaar geleden hun brillen label.

Uitgangspunt was om in het midden prijssegment een prachtige collectie monturen en zonnebrillen aan te bieden, zodat zowel in fashion winkels en opticiens een modern aanbod kon worden gedaan aan de modebewuste klant.

Kwaliteit en design doen niet onder voor ieder ander high end merk. Sterker nog: de brillen worden in exclusieve fabrieken gemaakt in Italie, waar ook topsegment brillen hun collectie laat fabriceren.

Alle brillen hebben een Nordic touch, met stijlen en kleuren vernoemd naar het Noord Zweedse landschap.

Het motto van Erik & Emilia dat je een (zonne)bril ook als accessoire moet kunnen dragen en er meerdere van in huis kan hebben. Alle monturen zijn unisex. Het zijn zowel zonnebrillen als monturen die met glas op sterkte gemaakt kunnen worden bij de opticien.

Inmiddels staan Erik & Emilia in eigen land bovenaan de design ladder, met hun vooruitstrevende maar tegelijk uitstekend draagbare (zonne)brillen.

En nu breken ze door in Benelux, met diverse exclusieve verkooppunten, zie deze lijst: http://www.areyouswedish.com/erikandemilia/sales.html

De verkoopprijzen zijn uitermate toegankelijk: variërend van € 100,- tot 250,-. Wereldwijd hebben Erik & Emilia omstreeks 150 verkooppunten, inclusief opticien ketens en boutiques alsook high end design winkels als Colette in Parijs en Dover Street Market in Londen.

De 2014 collectie wordt nu gelanceerd, bestaande uit een zonnebrillen collectie alsook een unieke eco-monturen collectie. Bij iedere order kan het uit Zweeds hout handgemaakte Erik & Emilia display worden besteld.

Zie hieronder voor een volledige impressie van de collectie.

Kijk voor meer info op: http://www.areyouswedish.com