Nieuwe accountmanager Jill Marketing

Per 1 mei 2019 is het team van Jill Marketing versterkt met Majorie Menger. Als accountmanager onderhoudt zij de contacten met relaties en zorgt ze voor het verder uitbouwen ervan. Daarvoor gaat zij het gesprek aan over het behalen van marketingdoelstellingen. Denk onder andere aan het inplannen, managen en aansturen van loyaliteits- en thematische marketingcampagnes gericht op de optiekbranche.

Maar er is meer: Majorie Menger wil ook graag vernemen hoe de spelers in optiekbranche de voorbije periode hebben beleefd. En wat de ervaringen zijn van de gebruikers van diensten van Jill Marketing. Waar zijn klanten blij mee? Wat kan beter? Wat ontbreekt er nog?

Met ervaring en vakkennis begrijpt Jill Marketing de wens van de brillen- en lenzendrager. Die vertaalt men voor opticiens in de juiste boodschap, op het juiste moment. Zowel offline als online. Met innovatieve technieken en oplossingen. Gepersonaliseerd, waarmee Jill Marketing de identiteit van elke opdrachtgever bewaakt. En met meetbare resultaten, die bijdragen aan de doelen van de zelfstandig opticien.

Majorie Menger kijkt ernaar uit om relaties persoonlijk te ontmoeten. Nog niet bekend met Jill Marketing? Ook dan is dit het moment om kennis te maken met Majorie Menger.

Meer informatie

www.jillmarketing.nl