Nieuwe data voor hét myopie management seminar

De behoefte aan kennis van myopie management groeit, daarom heeft Procornea op de korte termijn nieuwe data voor het myopie management seminar ingepland. Klik hier voor een overzicht van de data. Wordt u ook één van de eerste Myopie Management Experts in Nederland?

Sinds het eerste myopie management seminar van afgelopen mei zijn we meerdere volle zalen en positieve reacties verder. Deelnemers geven aan: “Zeer leerzaam”, “Niet gedacht dat het zo hard zou gaan en deze vormen aan zou nemen” en “Goed georganiseerd, duidelijke uitleg.”

Wat gaat u leren?

Tijdens ons myopie management seminar laten we u kennis maken met ons unieke lensaanbod, presenteren we de nieuwste onderzoeksresultaten en bieden we praktische handvatten voor myopie management in de praktijk.  Procornea biedt als enige contactlensfabrikant in de Benelux een compleet lensaanbod op het gebied van myopie controle, namelijk de ortho-k DreamLite MC, de zachte MiSight® 1 day en de zachte BYO Premium MC maatwerk-lens.

Dit seminar is speciaal voor optometristen en orthoptisten. Het seminar is één van de voorwaarden om Myopie Management Expert te worden. Myopie Management Experts krijgen:

  • Een uniek en compleet lensaanbod gericht op optische interventie
  • Handige tools voor in de praktijk, waaronder een myopie management module in MyProcornea met de optie om bij te houden hoe de myopie zich ontwikkelt door de tijd heen
  • Een myopie management coach
  • Gratis gebruik van de ‘Kijk verder’ reclame-items
  • Persoonlijke begeleiding en training

Registreer

Meld u vandaag nog aan voor het seminar via [email protected], want vol = vol!

www.procornea.nl

 

Tags: