Nieuwe decaan HOYA Faculty

Met ingang van 1 september 2013 benoemt HOYA Olga Prenat als de nieuwe decaan van de HOYA Faculty, HOYA”s Education & Experience Centre in Boedapest, Hongarije.

Momenteel is Olga Prenat directeur van het Instituut en Centrum voor Optometrie in Bures sur Yvette ” Frankrijk. Zij volgt Hans Warntjes op, die in juni officieel met pensioen gaat na 24 jaar voor HOYA te hebben gewerkt. Hans Warntjes wijdde de afgelopen 5 jaar aan de ontwikkeling en groei van de HOYA Faculty in Boedapest en zal tot het einde van dit jaar betrokken blijven bij de HOYA Faculty om een soepele overdracht te bewerkstelligen.

De HOYA Faculty is het opleidings- en ervaringscentrum voor opticiens, optometristen en oogartsen die hun kennis en kunde aangaande HOYA producten en de wijze van voorschrijven verder uit te breiden. De HOYA Faculty benadrukt kennisuitwisseling via een directe dialoog met de deelnemers. Er wordt inzicht gegeven in de nieuwste technologie??n, beproefde correctiemethoden en stelt deelnemers in staat basiskennis op te frissen.