Nieuwe lente/zomer 2021 TOM FORD-brillencollectie

De nieuwe lente/zomer 2021 TOM FORD-brillencollectie richt zich op vormen die zijn geïnspireerd door de jaren 50 en 70, waarbij gewaagde en strakke vormen worden benadrukt met stijlen die worden gekenmerkt door fijne combinaties van acetaat en metaal, waardoor de bril uniek en direct herkenbaar is.

De nieuwe lijn bevat iconische details en concepten, zoals het ‘T’ metalen logo. De best verkochte monturen zijn er in nieuwe kleurenpaletten, die de laatste modetrends weerspiegelen.

De nieuwe stijlen zijn geïnspireerd door twee specifieke concepten: verfijnd minimalisme; concentreren op essentiële ontwerpen, tijdloze vormen en hoogwaardige materialen en kostbare combinaties; met unieke mixen van acetaat en metaal, technologische innovatie en onverwachte ontwerp oplossingen.

De optische collectie omvat kant-en-klare brillen met Blue Block-glazen, die vermoeidheid van de ogen door langdurige blootstelling aan blauw licht van digitale apparaten voorkomen en verminderen. Deze speciale glazen verbeteren het visuele comfort en maken de look compleet als een onderscheidend modeaccessoire. De optische monturen bootsen de zonnebrilstijlen na met vergelijkbare details, vormen en de tijdloze elegantie van het merk.

Meer informatie

www.marcolin.com

Tags: