Nieuwe licentie voor Polaroid Eyewear

Polaroid Eyewear, een divisie van de internationale groep StyleMark, heeft een licentieovereenkomst met Sanrio GmbH ondertekend, de eigenaar van het Hello Kitty-merk.??Ze gaan??de nieuwe Hello Kitty brillen lanceren in heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Sanrio en Polaroid Eyewear staan beide bekend om hun innovatie en tijdloze design en zij hebben hun krachten gebundeld om de nieuwe collectie van Hello Kitty, een van de meest geliefde personages in de geschiedenis van de cartoons, op de markt te zetten. De Premium Hello Kitty zonnebril collectie heeft trendy, levendige monturen met de kwaliteit van de Polaroid gepolariseerde brillenglazen, die gegarandeerd een scherpe, reflectie-vrije visie geven en volledige bescherming tegen schadelijke UV-stralen garanderen. Dankzij??de zeven lagen, zijn ze ook licht, bijna onbreekbaar en krasbestendig.

Speciaal gemaakt voor alle tieners en jonge, modieuze vrouwen die worden verenigd door hun passie voor Hello Kitty. De collectie omvat 8 zonnebril modellen in lichtgewicht materialen.??De zonnebrillen hebben originele vormen, maten en kleurencombinaties die zullen voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende mode-verslaafden. “