Nieuwe limited-edition capsule collectie van Etnia Barcelona

Etnia Barcelona lanceert zijn nieuwe limited-edition capsule collectie ‘Casa Batlló x Etnia Barcelona’, een dialoog tussen modernisme, kleur en design. Etnia Barcelona blijft inspiratie halen uit de artistieke en culturele bewegingen van de Catalaanse hoofdstad voor hun nieuwe samenwerking. De collectie zonnebrillen is geïnspireerd door de vormen en texturen van Casa Batlló. Met meer dan 8 kleuren weerspiegelt het de meest iconische details van het werk van de Catalaanse architect Antoni Gaudí. 

 

 

‘Casa Batlló x Etnia Barcelona’ is geïnspireerd door een van de meest emblematische gebouwen in de stad Barcelona, een Werelderfgoed en een van de grootste voorbeelden van het modernisme, een artistieke beweging die transformeerend was voor de Catalaanse hoofdstad vanwege de decoratieve uitbundigheid, explosie van kleur en karakteristieke golvende lijnen. Een levende en vrije kunst geïnspireerd door de organische vormen van de natuur, die brak met eerdere normen. ‘Casa Batlló x Etnia Barcelona’ is een onderdompeling in het Gaudiaanse universum, een weergave van de majesteit van Casa Batlló. In deze samenwerking brengt het merk een eerbetoon aan de artistieke beweging die de persoonlijkheid van de stad heeft gevormd en nodigt het ons uit om deze fantasiewereld geïnspireerd door de natuur te verkennen. Elk hoekje van Casa Batlló is aanwezig in deze limited edition zonnebrillen: de ovalen vorm van de voorkant die de balkons nabootst, de schubbige textuur van de veren zoals het dak, de uiteinden van de veren geïnspireerd door de deurknoppen, de vergulde details van het montuur en het kleurenpalet van de collectie. De collectie bestaat uit acht unieke en genummerde ontwerpen, met de meest iconische symbolen van Gaudí’s werk. Daarnaast encapsuleert Etnia Barcelona een deel van dit meesterwerk in exclusieve verpakkingen die de essentie van Gaudí vastleggen en ons meenemen naar een van de meest fascinerende gebouwen van het modernisme. Deze limited-edition zonnebrilontwerpen putten ook uit de nieuwste modetrends: ze zijn levendig, oversized zonnebrillen met een zeer trendy en uitbundige voorkant. ‘Casa Batlló x Etnia Barcelona’ weet het meest exclusieve en creatieve stuk van de huidige mode te worden, terwijl het brillenmerk uit Barcelona een eerbetoon brengt aan het modernisme en opnieuw een stap vooruit zet in zijn toewijding aan kunst, kwaliteit en kleur.

 

 

Nu verkrijgbaar

‘Casa Batlló x Etnia Barcelona’ is nu verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens, de Flagship Store van Etnia Barcelona, de websites etniabarcelona.com/es/es en simboliccasabatllo.com/es, en bij Simbolic, de officiële winkel van Casa Batlló.

 

www.etniabarcelona.com