Nieuwe monturencollectie in ultra lichte carbonvezel

Carbonvezel daagt de wetten van de fysica uit. Het is tegelijkertijd vederlicht en sterk. Dit materiaal wordt gebruikt voor formule 1 wagens, vliegtuigen, plezierjachten en nu ook voor de nieuwe collectie van FLEYE.

Wanneer u in carbonvezel gaat kijken, ontdekt u een wereld van vezels die elkaar kruisen volgens verschillende mooie motieven. Door het gebruik van deze natuurlijke structuur als een aantrekkelijk visueel detail op de monturen, hebben de designers een unieke look gecreëerd met behoud van de uitzonderlijke technische kwaliteiten van dit materiaal.

Twee ultra-lichte materialen worden gecombineerd in een unieke, sterke en aanpasbare bril. De veren in beta-titanium maken het montuur perfect aanpasbaar. In tegenstelling tot carbonvezel, is beta-titanium extreem flexibel. De drager geniet van een uniek comfortabel Deens design in cabonvezel.

Samenwerking met Isabel Berglund

De Deense ontwerpster Isabel Berglund heeft samengewerkt met FLEYE. Ze heeft de motieven van het carbonvezel gebruikt bij het creëren van tricot designs. Deze creaties zijn geïntegreerd in de look van de collectie en laten ons compleet onderdompelen in de texturen van carbonvezels.

De gebreide sculturen van Isabel Berglund zijn wereldwijd bekend en worden gezien in tentoonstellingen zoals “Wool Modern”, of naast werken van Yves Saint-Laurent en andere bekende artiesten.

Een overzicht van de nieuwe collectie

De gekleurde veren zorgen voor een aantrekkelijk en verfijnd contrast in combinatie met het donker gekleurde carbonvezel.

LUAN 4513, NEEL 4511

Sommige modellen zijn geïnspireerd door het legendarische clubmaster model van het jaar 1960. Noteer ook het grafische motief op de veren.

LAI 4529

De vorm van dit model volgt de harmonieuse lijn van de vrouwelijke wenkbrauw. Het licht glinsterend effect geeft het zandkleurig roze een extra touch.

AMY 4510

Kijk voor meer info op: www.fleye.dk