Nieuwe Sales & Product Advisor ZEISS

ZEISS verwelkomt René Vaessen als Sales & Product Advisor voor Midden en West Nederland.

René heeft ruim 30 jaar optiekervaring, waarvan de laatste 12 jaar als manager bij Linneweever Optiek. Hij heeft tevens een uitgebreide ervaring met de ZEISS producten en diensten en heeft reeds in de pilotfase van diverse producten en instrumenten geparticipeerd als Key Opinion Leader.

René over de overstap naar ZEISS: “Ik wil graag mijn kennis en visie delen met de ondernemers en partners van ZEISS en kijk ernaar uit om samen te werken aan het realiseren van hun ambities en groei van de onderneming.”

René neemt hiermee het rayon over van Remco van Krimpen. De komende maanden zullen in het teken staan van de overdracht van alle klanten en gezamenlijke klantbezoeken.

Remco van Krimpen gaat zich, na zeven jaar als Sales & Product Advisor, binnen ZEISS richten op de klantgroepen met meerdere winkels. “Ik wil mijn klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij de afgelopen jaren hebben gegeven, ik weet zeker dat ze bij René in goede handen zijn. Ik ben blij om binnen het mooie bedrijf ZEISS door te kunnen groeien, en zal in mijn nieuwe rol mij toespitsen op de relaties met de inkoopgroepen die onze branche rijk is.”

Tags: