Nieuwe Verkoopdirecteur Maui Jim

Maui Jim Germany GmbH is blij met de komst van Anne Stahlecker als nieuwe Verkoopdirecteur per 1 juli jl. van de Duitse O’hana. Anne zal leiding gaan geven aan de verkoopteams in de DACH-regio en is verantwoordelijk voor de markten in Nederland, Hongarije en Polen die vanuit Duitsland worden bediend. Naast de uitbreiding van de bestaande markten en de ontwikkeling van nieuwe verkoopstrategieën, behoort ook het aantrekken van nieuwe markten tot haar takenpakket. 

Voor deze uitdagende functie neemt Anne Stahlecker zeer gedegen kennis van optiek en verkoop mee. Als meester-opticien was zij jarenlang verantwoordelijk voor Transitions Optical als Key Account Manager voor de DACH-regio. Daarna leidde zij het verkoopteam bij Michael Pachleitner Group. In haar professionele ontwikkeling is Anne altijd zeer succesvol geweest in het implementeren van nieuwe verkoopstrategieën en droeg daarmee bij aan het succes van de bedrijven waarvoor zij werkte.

Met deze benoeming wil Maui Jim, samen met haar partners, nog meer profiteren van het potentieel en de topservice van de merken om zo gezamenlijk de veelbelovende toekomstperspectieven uit te gaan voeren. Maui Jim en Eyeline heten daarom Anne Stahlecker met een heel hartelijk ‘Aloha’ welkom en wensen haar veel succes!

Meer informatie

www.mauijim.com

Tags: