Nikon catalogus 2022

HOC lanceerde onlangs de Nikon catalogus 2022. Wat hieraan opvalt is dat de catalogus vereenvoudigd is, zodat het verkoopproces voor u nog gemakkelijker kan verlopen.

De belangrijkste wijzigingen op een rij:

Toevoeging Home & Office™ Neo
Met betere optische prestaties en nieuwe designs, biedt Home & Office Neo een perfecte gepersonaliseerde oplossing voor presbyopen met een indoor lifestyle, die veeleisend is voor hun zicht. Door de toevoeging van de NODE-calculatie zijn de gezichtsvelden van Home & Office Neo nu nog breder, met een 48% breder tussengebied en een 41% breder nabijgebied. Home & Office Neo is beschikbaar in drie designs: Long, Standard & Wide.

Eyecurasee™: bereik de hoogste precisie voor uw zicht
Nóg meer mogelijkheden voor een ongekende precisie met een uniek aanbod. Eyecurasee maakt het mogelijk, door de combinatie met de Vision-R 800 automatische phoropter, om het recept van elke brildrager met een nauwkeurigheid van 0,01 dioptrie te meten. Nikon premium brillenglazen kunnen uitgerust worden met deze technologie. Vraag uw accountmanager naar dit glasconcept en de leasemogelijkheden van de Vision-R 800.

Overige aanpassingen
• Introductie van RelaxSee Neo Super 1.25.
• Het volledige multifocale assortiment is voortaan volledig bruto geprijsd.
• Pure Blue UV standaard op premium Nikon producten.

Interesse in de nieuwe Nikon catalogus?

Neem contact op met uw accountmanager of stuur een mail naar: [email protected]

 

 

Tags: