NKL Contactlenzen breidt Indivisual serie verder uit

indivisual3

 

NKL Contactlenzen heeft begin 2013 het programma van maatwerk zachte lenzen verder uitgebreid met de Indivisual Multi Toric.

 

De Indivisual lenzen zijn al vanaf de introductie een succes. Om ook bij uw torische presbyope cliënten succesvol zachte lenzen te kunnen aanmeten, is er nu de Indivisual Multi Toric. Omdat het aantal torische lensdragers dat presbyoop wordt, sterk aan het stijgen is, is de Indivisual Multi Toric een goede aanvulling op het huidige lenzenaanbod.

 

Verder is de Indivisual Multi Toric ook een goede oplossing voor bestaande multifocale lensdragers met een restcilinder. De dynamische stabilisatie van de Indivisual Multi Toric zit aan de voorkant. Dit zorgt ervoor dat de lens goed stabiliseert en een hoog comfort geeft.

 

De zuivere progressieve zone geeft uw cliënt betere leesprestaties zonder dat deze de afstandsvisus beïnvloedt. Speciaal voor uw praktijk heeft NKL een placemat ontwikkeld waarmee u gemakkelijk de consument de voordelen van alle Indivisual lenzen kunt uitleggen. Op de achterkant vindt u alle informatie om deze lenzen aan te passen.

Meer informatie: www.nkl.nl | 0591 – 610 640

 

indivisual4