NKL introduceert Miru Maandlenzen

NKL Contactlenzen introduceert Miru Maandlenzen – siliconen hydrogel lenzen van Menicon. Menicon heeft als contactlenzenproducent al een lange historie met hoogzuurstofdoorlatende materialen. Ook de nieuwe Miru lenzen kenmerken zich door een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en een hoog comfort.

 

Er is gekozen voor Miru – het Japanse woord voor ‘zien’ – als wereldwijde merknaam voor een nieuw en innovatief assortiment van contactlenzen. Miru Maandlenzen zijn de eerste producten binnen dit assortiment. De lenzen zijn speciaal ontwikkeld om het veelvoorkomende gevoel van droogheid te verminderen, voornamelijk aan het einde van de dag. Daarnaast heeft Menicon de siliconen hydrogel technologie geperfectioneerd om een zeer goede zuurstofdoorlatendheid te verzekeren voor optimale gezondheid van het oog.

 

miru

 

Menicon heeft twee technologieën ontwikkeld – MeniSilkTM en NanoglossTM techonologie – die gecombineerd worden voor een uitstekende bevochtiging en comfort.  MeniSilkTM techonologie voegt een vochtbindend molecuul toe tijdens de polymerisatiefase om deze uitstekende bevochtiging en comfort te verzekeren, terwijl NanoglossTM Advanced Surface Technology zorgt voor een ultra glad oppervlak dat de bevochtiging verbetert en de vuilaanslag en bacteriehechting vermindert, voor het comfortabel en gezond dragen van lenzen.

 

Miru Maandlenzen hebben een uitstekende zuurstoftransmissie (Dk/t: 161). Door de gebalanceerde modulus is de lens erg handig te hanteren, zelfs voor nieuwe lensdragers. Miru Maandlenzen zijn leverbaar in de sterktes +6,00 t/m -13,00 dpt en BCR van 8,30mm of 8,60mm. Miru Maandlenzen zijn de eerste producten in het innovatieve Miru-assortiment. Noteer alvast 18 maart 2013 in uw agenda! Op deze datum wordt de unieke platte Miru Daglens geïntroduceerd.

 

Voor meer informatie over de Miru Maandlenzen kunt u contact opnemen met NKL Contactlenzen (0591 – 610 640).