Nog meer mogelijkheden met Miru 1day UpSide!

Na afgelopen april de multifocale variant van de Miru 1day UpSide geïntroduceerd te hebben, heeft Menicon nu alweer een uitbreiding op dit assortiment. Deze lens was tot voor kort enkel beschikbaar in LOW design. Maar inmiddels is deze ook beschikbaar in HIGH design.

Miru 1day UpSide multifocal is voorzien van Menicon’s Neuro Adaptive™ design. Dit design zorgt voor een laag amplitudeverloop, wat leidt tot een vloeiende transitie tussen de verschillende zones. Voor consumenten betekent dit een snellere gewenning voor zowel nieuwe als bestaande sferische lensdragers. Het Neuro Adaptive design maakt het schakelen tussen bril en contactlenzen makkelijker dankzij een brede transitiezone.

Maar dat is niet alles. Ook de paramaters van de sferische variant van deze SiHy daglens zijn uitgebreid. Deze is nu verkrijgbaar in sterkte van +6,00D t/m -13,00D. Hiermee kunt u nog meer klanten aanpassen met deze daglens.

Miru 1day UpSide lenzen zijn voorzien van Menicon’s Smart Touch™ technologie. Dit zorgt voor meer gemak en hygiëne. Doordat de lens met de buitenkant naar boven in de blister ligt, is deze makkelijk uit de verpakking te halen. Men hoeft nooit te checken of de lens toevallig binnenstebuiten zit. En de binnenkant van de lens wordt niet aangeraakt, dit zorgt voor extra hygiënisch lensdragen.

Voor meer informatie, neem contact op met Menicon (0591-610 640 of [email protected])

Tags: