Nog slechts enkele teams kunnen zich aanmelden voor h??t Beachvolleybal Event

De aanmeldingen voor het Quiksilver Beachvolleyball Event stromen alweer binnen! Het toernooi was de afgelopen 3 jaar zo”n succes, dat het ook deze zomer weer op de planning staat. De afgelopen 2 jaar zat het weer niet echt mee, maar toch kwamen er steeds meer aanmeldingen. Ook dit jaar verwacht de organisatie een stijging in het aantal aanmeldingen.
U kunt tussen de wedstrijden door, kijken naar een surfdemonstratie waarna u z??lf op de plank kunt! Quiksilver is begonnen met de betere surf short en is inmiddels wereldwijd gegroeid tot het grootste sportmerk van gliding sports. Net zoals vorig jaar wordt dit jaar gestreden om de Quiksilver beker.
U kunt tijdens het toernooi genieten van hapjes en drankjes en aan het einde van de dag staat er een barbecue voor u klaar die zal worden verzorgd door de bekende en bekroonde BBQ Chef de Meatsaver. HOYA, de hoofdsponsor van dit jaar, en subsponsors Coopervision, Transitions en Click Company zullen ook bij dit event vertegenwoordigd zijn. Kortom: u mag dit event absoluut niet missen! Als u zich nog niet hebt ingeschreven, doe dit dan zo snel mogelijk. U kunt zich aanmelden bij Click Company 0172-501132 of een mail sturen naar [email protected]
Het Quiksilver Beachvolleyball Championship vindt plaats op 22 juni 2008 bij Tijn Akersloot in Zandvoort, van 10:30 tot 20:00 uur.